• +30 2310 727490
 • Δευτέρα - Παρασκευή 09:00 - 21:00

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

 

Υπαναχώρηση / Επιστροφή – Αντικατάσταση Προϊόντων

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε ολόκληρη την παραγγελία ή μέρος αυτής, εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της. Η επιστροφή σας θα γίνεται δεκτή εφόσον ισχύουν όλα τα παρακάτω :

 • Η αγορά να έχει πραγματοποιηθεί αποκλειστικά και μόνο από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα (ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά).
 • Το/τα προϊόν/α να βρίσκεται/ονται στη αρχική του/ς κατάσταση και να μην έχουν αφαιρεθεί οι ειδικές σημάνσεις (π.χ. προστατευτικά, καρτελάκια, ετικέτες).

Επιπλέον, για όλες τις περιπτώσεις θα πρέπει το προϊόν προς αντικατάσταση να συνοδεύεται από όλα τα απαραίτητα έγγραφα που αποδεικνύουν την συναλλαγή, όπως την πρωτότυπη απόδειξη αγοράς ή το τιμολόγιο και το έντυπο επιστροφής συμπληρωμένο.

Πριν από κάθε επιστροφή συνίσταται να προηγηθεί συνεννόηση με την Minx Fashion Ltd.Οδηγίες Επιστροφής

Η επιστροφή θα γίνεται δεκτή μόνο κατόπιν έγκρισης της Εταιρείας. Για λόγους υγιεινής η Εταιρεία δεν δέχεται επιστροφές σε μαγιό, κολάν, κορμάκια, καλσόν και κοσμήματα.

Η Εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ζημιές ή φθορές των προϊόντων μετά τη χρήση τους και δεν υποχρεούται σε καμία περίπτωση σε αντικατάσταση αυτών.

Στο ΕΝΤΥΠΟ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ (μπορείτε να το βρείτε εδώ) σας δίνονται οι εξής εναλλακτικές:ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ: Η Εταιρεία μας θα κάνει το καλύτερο δυνατό για να αντικαταστήσει το προϊόν που μας επιστρέψατε. Παρακαλείστε :

 • Να συμπληρώσετε τον/τους κωδικό/ους προς επιστροφή στο αντίστοιχο πεδίο.
 • Να συμπληρώσετε τον/τους κωδικούς που επιθυμείτε να παραλάβετε προς αντικατάσταση στο αντίστοιχο πεδίο.

Όταν η επιστροφή σας παραληφθεί από την Εταιρεία , θα επικοινωνήσουμε μαζί σας τηλεφωνικά ώστε να επιβεβαιώσουμε την διαθεσιμότητα του/των νέου/ων προϊόντος/ων και να προχωρήσουμε στην αποστολή του/τους. Πριν την παραλαβή των επιστρεφόμενων ειδών η Εταιρεία δεν πραγματοποιεί κράτηση/δέσμευση νέου/ων προϊόντος/ων. Κάθε επιστροφή γίνεται μόνο μέσω courier.Μεταφορικά Κόστη Αντικατάστασης :

Με τη χρήση του συνεργάτη μας (Speedex), με χρέωση παραλήπτη, ισχύουν τα παρακάτω:

 • Κάνετε την επιστροφή σας Δωρεάν
 • Για την νέα παραγγελία/αποστολή αντικατάστασης οι χρεώσεις που ισχύουν είναι :

Μεταφορικά

  • για αγορές κάτω των 60€, χρέωση 2€
  • για αγορές από 60€ και άνω, Δωρεάν μεταφορικά

Αντικαταβολή

  • για αγορές κάτω των 60€, χρέωση 2€
  • για αγορές από 60€ και άνω, Δωρεάν αντικαταβολή ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ: Για να προχωρήσουμε στην επιστροφή των χρημάτων, αν η παραγγελία έχει πληρωθεί με αντικαταβολή, παρακαλείστε να συμπληρώσετε τα απαραίτητα στοιχεία, iban, όνομα τράπεζας και όνομα δικαιούχου στα σχετικά πεδία του εντύπου. Αν η παραγγελία έχει πληρωθεί μέσω πιστωτικής κάρτας ή Paypal παρακαλούμε να το αναφέρετε σχετικά στο έντυπο επιστροφής προκειμένου η επιστροφή των χρημάτων να πραγματοποιηθεί στο ίδιο μέσο. Στο λογαριασμό σας πιστώνεται το ποσό αγοράς και όχι τα μεταφορικά κόστη ή το κόστος αντικαταβολής. Η διαδικασία ολοκληρώνεται εντός 20 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε την επιστροφή σας.Μεταφορικά Κόστη Επιστροφής Χρημάτων :

 • Με τη χρήση του συνεργάτη μας (Speedex), με χρέωση παραλήπτη, κάνετε την επιστροφή σας Δωρεάν.

Στην περίπτωση που επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε άλλη μεταφορική εταιρεία , επιβαρύνεστε εξολοκλήρου τα μεταφορικά κόστη και τα καταβάλετε στην εταιρεία που έχετε επιλέξει κατά την αποστολή του δέματος.Ακύρωση Παραγγελίας

Ακύρωση της παραγγελίας είναι δυνατόν να γίνει στις παρακάτω περιπτώσεις:

 • Πριν ολοκληρωθεί η παραγγελία, κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής διαδικασίας της παραγγελίας μπορείτε να αφαιρέσετε τις ποσότητες των προϊόντων από το καλάθι σας πατώντας στο κουμπί διαγραφή.
 • Εάν έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία αλλά δεν έχει τιμολογηθεί/αποσταλεί ακόμα το προϊόν μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας  ηλεκτρονικά στο support@minx.gr και θα αναλάβουμε εμείς την ακύρωσή της παραγγελίας σας.

Σε περίπτωση που παραγγελία σας έχει ήδη τιμολογηθεί αλλά δεν την έχετε παραλάβει ακόμη και επιθυμείτε την ακύρωση της τότε επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας ηλεκτρονικά στο support@minx.gr και δώστε τα στοιχεία της παραγγελίας σας. Θα σας ενημερώσουμε άμεσα για όλες τις επιλογές σας.

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ